vrijdag 29 juni 2012
Op de voorlaatste en laatste dag van dit schooljaar trokken we met het 5de en 6de lj op avonturenkamp naar Wielsbeke en bleven er ook overnachten.
Donderdagvoormiddag maakten we in groepjes een afficheloop, lastig en moeilijk, en dorstig vooral met het prachtige weer !
In de namiddag werkten we in twee groepen, kajak en boogschieten. Vooral kajak viel enorm in de smaak. Wie niet omkieperde in het water, sprong er vanzelf in, al was het maar om af te koelen.
We hadden supergeluk met het weer want zelfs 's avonds konden we overheerlijk zwemmen in het openluchtzwembad. In de namiddag telden de redders 250 à 300 bezoekers maar wij waren er zo goed als alleen. Een mooiere laatste avond konden we ons niet wensen !
Om 21u15 trokken we naar onze slaapplaats waar we nog een fruitsalade aten - dank je, juffie en Freddy ... - en het spel 'de weerwolven' speelden. Tegen 23u30 gingen de laatste snaveltjes dicht maar om 6u30 gingen de oogjes alweer open !
Na een stevig ontbijt, werd aan teambuilding gedaan - met kleine oogjes weliswaar !
We werden toen opgehaald door de mama's en Xavier en namen nog afscheid in de klas ! Het ga jullie goed, mijn zesdeklassers en aan de vijfdes : tot volgend jaar !

Steun ons oudercomité via deze weg

CONTACT

CONTACT
Mogelijk gemaakt door Blogger.
O.L.V. van Vreugde
Vlietestraat 127
8531 Hulste
Telefoon : 056 / 71 35 86

KALENDER

- maandag 5 december: Pedagogische studiedag = geen school voor de kinderen

VOLLEDIGE KALENDER

Volg ons op facebook ...

Volg ons via e-mail

CLB

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR '23-'24

Uw kind is nog niet ingeschreven? Neem gerust contact op om een afspraak te maken.
Kinderen geboren in 2021 mogen ook reeds ingeschreven worden.

MAANDMENU

Blog Archive

Blogarchief