vrijdag 29 maart 2019

Zeeklassen 3de - 4de leerjaar dag 5 (deel 1)

De laatste dag van de zeeklassen begon met een stevig ontbijt en opruimen van de kamers en valiezen maken. De schat van kapitein Krab zat verstopt op het speelpleintje. Die moesten de kinderen vinden. Na lang zoeken vond Mattijs de schat. Mmmm.... snoepjes :) Dank u, juf Elise om zo creatief het verhaal te bedenken en zo de leerlingen elke dag te boeien en te motiveren.
We speelden nog wat vrij op het strand, genoten van het zalig lenteweertje. Enkele kinderen deden yoga heel dicht bij de zee. Wat was het fijn om bij een heerlijke ontspanning de zee te horen en te zien. Nog enkele afscheidsfoto's en na een lekker worstenbroodje met veel groenten was het tijd om huiswaarts te keren.
Ook een speciale dank u wel aan juf Marijke, juf Amelien en Melanie (2 stageaires) die heel intens de week meewerkten. We konden op elk moment op hen rekenen. Ook de kinderen vonden het heel fijn om hun verhaal en hun verdrietjes te vertellen. We hadden ook eens wat tijd om iedereen eens anders te leren kennen en te observeren.
We mogen trots zijn op zo een flinke leerlingen. Ze ruimden elke dag heel plichtsbewust de tafels op, luisterden goed en  waren ook enorm geboeid door alle nieuwe dingen die ze leerden aan zee.
We zijn ervan overtuigd dat zeeklassen belangrijk zijn voor de totale ontwikkeling van de kinderen  en hebben dit zeker zo ervaren.
Een laatste dank u wel voor de chauffeurs, die weg en weer reden naar Koksijde !


Steun ons oudercomité via deze weg

CONTACT

CONTACT
Mogelijk gemaakt door Blogger.
O.L.V. van Vreugde
Vlietestraat 127
8531 Hulste
Telefoon : 056 / 71 35 86

KALENDER

- vrijdag 3 februari: pedagogische studiedag
- 20 - 24 februari: krokusvakantie
- vrijdag 3 februari: pedagogische studiedag - geen school voor de leerlingen

VOLLEDIGE KALENDER

Volg ons op facebook ...

Volg ons via e-mail

CLB

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR '23-'24

Uw kind is nog niet ingeschreven? Neem gerust contact op om een afspraak te maken.
Kinderen geboren in 2021 mogen ook reeds ingeschreven worden.

MAANDMENU

Blog Archive

Blogarchief