vrijdag 16 oktober 2020

DIGI...kriebels!!

 


Een stofzuigerrobot, de BEE-BOT, de CUBETTO, een fototoestel, de radio in de luisterhoek, de QR-codes gebruiken m.b.v. de iPad, spelletjes op de computers, ... De digitale kleuterwereld heeft voor hen geen geheimen meer! Wat zijn ze toch vaardig! We leerden ook programmeren met sommige van deze robots! De foto's zullen veel duidelijk maken. Veel kijkplezier! 

We bedachten een eigen robot van kosteloos materiaal: we leerden dat veel van deze producten sterke lijm nodig hebben om aan elkaar te blijven plakken. Een lijmstift of behangerslijm zijn te slap hoor! 
Ondertussen brachten we onze zee... de 'plastic soep' nog even ter sprake... De kleuters begrepen goed dat we eenmalig plastic moeten vermijden en het sowieso in de vuilnisbak moeten gooien en niet op straat. :) 

In het heen -en weerschriftje van jouw kleuter vind je het themalied, het versje en de woordenschat. Neem ook daar zeker eens een kijkje en laat jouw kleutertje maar zingen of voordragen! :)

Als je bij de foto's rechts bovenaan op de i van info klikt, verschijnt er verduidelijkende uitleg bij de foto of activiteit. 

Robotgroetjes
juf Othilie en de bijtjes!

VREUGDERUN

CONTACT

CONTACT
Mogelijk gemaakt door Blogger.
O.L.V. van Vreugde
Vlietestraat 127
8531 Hulste
Telefoon : 056 / 71 35 86

KALENDER

- dinsdag 30 augustus: openklas tussen 17u30 - 19u30
- start nieuwe schooljaar: donderdag 1 september 2022

VOLLEDIGE KALENDER

Volg ons op facebook ...

Volg ons via e-mail

CLB

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR '22-'23

Uw kind is nog niet ingeschreven? Neem gerust contact op om een afspraak te maken.
Kinderen geboren in 2021 mogen ook reeds aangemeld worden.

MAANDMENU

Blog Archive

Blogarchief