vrijdag 22 januari 2021

Update Corona

Update Corona


De evolutie van de coronacijfers – zowel in de maatschappij als in de scholen – wordt op de voet gevolgd. De cijfers in de scholen liggen lager dan voor de kerstvakantie en ze liggen lager dan in de brede maatschappij. 

Momenteel staat ons land er gelukkig nog steeds beter voor dan de meeste andere Europese landen. Door de circulatie van coronavarianten blijft voorzichtigheid echter geboden. Daarom heeft onderwijsminister Ben Weyts samen met de onderwijspartners en in overleg met de virologen beslist bijkomende preventieve veiligheidsmaatregelen te nemen :


- Vanaf maandag 25 januari dragen alle leraren en leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar basisonderwijs uit voorzorg een mondmasker zodra een leerling of leraar besmet is en in isolatie of in quarantaine moet.

- De krokusvakantie blijft behouden van zaterdag, 13 tot en met zondag, 21 februari en wordt NIET verlengd. De kinderen kunnen gewoon naar school blijven komen.

- Code oranje blijft behouden.


Waakzaamheid blijft geboden. Afhankelijk van de evolutie kan er bijgestuurd worden. We houden jullie op de hoogte.Steun ons oudercomité via deze weg

CONTACT

CONTACT
Mogelijk gemaakt door Blogger.
O.L.V. van Vreugde
Vlietestraat 127
8531 Hulste
Telefoon : 056 / 71 35 86

KALENDER

- vrijdag 3 februari: pedagogische studiedag
- 20 - 24 februari: krokusvakantie
- vrijdag 3 februari: pedagogische studiedag - geen school voor de leerlingen

VOLLEDIGE KALENDER

Volg ons op facebook ...

Volg ons via e-mail

CLB

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR '23-'24

Uw kind is nog niet ingeschreven? Neem gerust contact op om een afspraak te maken.
Kinderen geboren in 2021 mogen ook reeds ingeschreven worden.

MAANDMENU

Blog Archive

Blogarchief