donderdag 29 november 2012

Speelplein


SPEELPLEIN
De lieve Sint heeft het vast heel druk momenteel en toch.... toch vindt hij nog de tijd om mensen aan het werk te zetten op onze school. 
Eindelijk is de bouw van ons speelplein aangevat en kunnen we deze lang gekoesterde droom realiseren. Zo hopen we onze kinderen een plein vol speelplezier aanbieden. Alle toestellen zijn spiksplinternieuw en voldoen aan de veiligheidswetgeving en normering. De opbrengst van verschillende activiteiten, georganiseerd in de voorbije jaren (door zowel de school als het oudercomité) leverden ons een spaarpotje op om dit speelpark van maar liefst 15 000 euro te bekostigen. De firma ‘speelokee’ helpt ons om deze speelvriendelijke zone te creëren. Op dinsdag, 4 december zal Sinterklaas het speelplein officieel openen en krijgen alle kinderen de kans om hun hartje op te halen en te genieten van deze nieuwe speelkansen. We wensen hen allemaal veel plezier toe !
Hieronder enkele foto's :


Dag 1
 Dag 2

Dag 3


            

Bestel voor maandag 10 mei 2021

> Meer info

> Bestellen


CONTACT

CONTACT
Mogelijk gemaakt door Blogger.
O.L.V. van Vreugde
Vlietestraat 127
8531 Hulste
Telefoon : 056 / 71 35 86

KALENDER

Voor meer info zie VOLLEDIGE KALENDER hieronder.- Zaterdag, 3 april - zondag, 18 april : paasvakantieVolg ons op facebook ...

CLB

VOLLEDIGE KALENDER

Volg ons via e-mail

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR '20-'21

Uw kind is nog niet ingeschreven? Neem gerust contact op om een afspraak te maken.
Kinderen geboren in 2019 mogen ook reeds aangemeld worden.

MAANDMENU

Blog Archive

Digitale nieuwsbrief

Blogarchief