woensdag 25 juni 2014

Bedankt!

Lieve kindjes, Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de fijne tijd die ik met jullie mocht beleven. Ik vond het leuk om jullie nieuwe dingen te leren, voor jullie te zorgen, samen te spelen, knuffels te geven,... Nog lang zal ik aan "mijn kindjes" denken. Dikke kus. Beste ouders, Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking. Vriendelijke groetjes, juf Lindsy

Bestel voor maandag 10 mei 2021

> Meer info

> Bestellen


CONTACT

CONTACT
Mogelijk gemaakt door Blogger.
O.L.V. van Vreugde
Vlietestraat 127
8531 Hulste
Telefoon : 056 / 71 35 86

KALENDER

Voor meer info zie VOLLEDIGE KALENDER hieronder.- Zaterdag, 3 april - zondag, 18 april : paasvakantieVolg ons op facebook ...

CLB

VOLLEDIGE KALENDER

Volg ons via e-mail

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR '20-'21

Uw kind is nog niet ingeschreven? Neem gerust contact op om een afspraak te maken.
Kinderen geboren in 2019 mogen ook reeds aangemeld worden.

MAANDMENU

Blog Archive

Digitale nieuwsbrief

Blogarchief