woensdag 25 juni 2014

Bedankt!

Lieve kindjes, Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de fijne tijd die ik met jullie mocht beleven. Ik vond het leuk om jullie nieuwe dingen te leren, voor jullie te zorgen, samen te spelen, knuffels te geven,... Nog lang zal ik aan "mijn kindjes" denken. Dikke kus. Beste ouders, Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking. Vriendelijke groetjes, juf Lindsy

Steun ons oudercomité via deze weg

CONTACT

CONTACT
Mogelijk gemaakt door Blogger.
O.L.V. van Vreugde
Vlietestraat 127
8531 Hulste
Telefoon : 056 / 71 35 86

KALENDER

start grote vakantie op donderdag 1 juli

VOLLEDIGE KALENDER

Volg ons op facebook ...

Volg ons via e-mail

CLB

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR '21-'22

Uw kind is nog niet ingeschreven? Neem gerust contact op om een afspraak te maken.
Kinderen geboren in 2020 mogen ook reeds aangemeld worden.

MAANDMENU

Blog Archive

Blogarchief