zaterdag 11 oktober 2014

Bijna op bosklas ..

Nu maandag, 13 oktober tot vrijdag, 17 oktober verblijven we met de 26 leerlingen van het 5de en 6de leerjaar in de Lork te Kemmel voor onze tweejaarlijkse bosklassen.
Vooraf leerden we in de klas over de 1ste wereldoorlog en richtten we het inkomhoekje in met informatie en kledij, voorwerpen uit de oorlog en het leger.
Op de foto's kan u de poppieskrans zien die twee leerlingen zullen aanbrengen tijdens de ceremonie van de Last Post. We willen op deze manier hulde brengen aan de gesneuvelde soldaten.

De fietsen staan klaar om op zondagvoormiddag door Arnaud en zijn ouders naar de Lork gebracht te worden, waarvoor dank. Het Heuvelland is een prachtige streek (en ja, ook lastige streek) om per fiets te verkennen

Wie ons wil volgen tijdens onze bosklasweek kan op deze schoolsite dagelijks foto's terugvinden, met enige uitleg (kijk niet te vroeg, de foto's worden pas geplaatst als de leerlingen in hun bedje liggen)

Wij zijn er ook graag bij, Juf Kathleen, Juf Annelien, Meester Jeroen (op stage), Xavier en Rita en de directeur
CONTACT

CONTACT
Mogelijk gemaakt door Blogger.
O.L.V. van Vreugde
Vlietestraat 127
8531 Hulste
Telefoon : 056 / 71 35 86

KALENDER

Voor meer info zie VOLLEDIGE KALENDER hieronder.- Zaterdag, 3 april - zondag, 18 april : paasvakantieVolg ons op facebook ...

CLB

VOLLEDIGE KALENDER

Volg ons via e-mail

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR '20-'21

Uw kind is nog niet ingeschreven? Neem gerust contact op om een afspraak te maken.
Kinderen geboren in 2019 mogen ook reeds aangemeld worden.

MAANDMENU

Blog Archive

Digitale nieuwsbrief

Blogarchief