dinsdag 14 oktober 2014

bosklassen dinsdag

De eerste nacht verliep rustig. Niet iedereen raakte even snel in slaap maar uiteindelijk was het een rustige nacht.
Vandaag werd Xavier 72 jaar en we verrasten hem met zelfgemaakte kaarten, ballonnen en vlagjes. Vanwege de Lork kreeg Xavier vanmiddag een spetterend ijstaartje.
Deze morgen maakten we onze eerste, veilige fietstocht. Iedereen haalde het om de Monteberg op te rijden en zo Dranouter te bereiken. Eerst bezochten we kort het Folkmuseum en daarna losten de leerlingen 'de wraak van de geitenwollen sok' op. Dit werd tot een goed einde gebracht : Thibault vond de gestolen viool terug !
Terugfietsen was iets zwaarder maar iedereen haalde de eindstreep.
Deze namiddag verliep in het teken van de Keltische Queeste. Eerst werd er binnen gewerkt rond allerlei thema's over de Kelten, daarna trokken we naar het hoogste puntje van de Kemmelberg om opdrachten met kompas te vervullen en zo puzzelstukken te vinden om de Keltische schat te zoeken. Als beloning krijgen de leerlingen morgen een ijsje in Ieper. Nu zijn we weer binnen, om te douchen (het ruikt hier al heel wat frisser) en briefjes te schrijven. Tot morgen !

CONTACT

CONTACT
Mogelijk gemaakt door Blogger.
O.L.V. van Vreugde
Vlietestraat 127
8531 Hulste
Telefoon : 056 / 71 35 86

KALENDER

Voor meer info zie VOLLEDIGE KALENDER hieronder.- Zaterdag, 3 april - zondag, 18 april : paasvakantieVolg ons op facebook ...

CLB

VOLLEDIGE KALENDER

Volg ons via e-mail

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR '20-'21

Uw kind is nog niet ingeschreven? Neem gerust contact op om een afspraak te maken.
Kinderen geboren in 2019 mogen ook reeds aangemeld worden.

MAANDMENU

Blog Archive

Digitale nieuwsbrief

Blogarchief