maandag 13 oktober 2014

bosklassen maandag

Zo ... de eerste dag van 'de bosklasserie' zit er al op. Alles verliep goed. We namen afscheid van de andere leerlingen van onze school, in formatie.
Bij de aankomst aan de Lork was er een overrompeling van auto's die ons en de andere scholen brachten om de week door te brengen. Toch raakten we snel op onze kamers, waar we onze bagage achterlieten om onmiddellijk naar het bezoekerscentrum te vertrekken om de film 'Ground zero' te bekijken. Nadien wandelden we tot aan de Dries, waar meester Jeroen enkele leuke spelletjes leidde. Vanmiddag aten we kalkoen met warme peertjes en kroketjes. Na de middag werden de bedden opgemaakt en de kasten gevuld. Vanaf 14u vertrok het eerste groepje op fotozoektocht doorheen Kemmel. Iedereen vond - met de nodige bijsturing - de juiste weg en kon de juiste antwoorden invullen. Nadien werd er even gespeeld op het domein en het eerste kamp is alvast een feit !
Om de fietsen te controleren, te kijken of iedereen de versnellingen op de juiste manier gebruikt, maakten we een fietsoefening zodat de leerkrachten extra uitleg konden geven en Xavier de fietsen nog wat kon bijstellen (voor als er mama's hadden geprobeerd het stuur te verhogen :-) )
Er volgde nog nabespreking van de fotozoektocht, gevolgd door ons avondmaal dat bestond uit broodjes met een keuze van hotdog, kaas en ham.
Na het avondeten kregen de leerlingen de voorbereiding op het bezoek aan het Folkmuseum van morgen door meester Jeroen. Nadien mochten ze zich nog wat ontspannen met hun gezelschapsspel en nu zijn we benieuwd hoe de eerste nacht zal verlopen... Dat horen jullie morgen wel


CONTACT

CONTACT
Mogelijk gemaakt door Blogger.
O.L.V. van Vreugde
Vlietestraat 127
8531 Hulste
Telefoon : 056 / 71 35 86

Ingave maaltijden 19 - 30 oktober 2020

Ingave maaltijden 19 - 30 oktober 2020
Graag de maaltijden van je kind hier invullen ten laatste woensdag 14 oktober a.u.b.

KALENDER

Voor meer info zie VOLLEDIGE KALENDER hieronder.


- Maandag, 5 oktober : lokale vrije dag

- maandag 19 - vrijdag, 23 oktober : bosklassen 5+6

- Woensdag, 28 oktober : oudercontacten herfst
Volg ons op facebook ...

CLB

VOLLEDIGE KALENDER

Volg ons via e-mail

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR '20-'21

Uw kind is nog niet ingeschreven? Neem gerust contact op om een afspraak te maken.
Kinderen geboren in 2019 mogen ook reeds aangemeld worden.

MAANDMENU

Blog Archive

Digitale nieuwsbrief

Blogarchief