dinsdag 28 april 2015

Sam de verkeersslang

Afbeeldingsresultaat voor sam de verkeersslang 2015

Onze school neemt deel aan de campagne Sam de Verkeersslang. Met die campagne stimuleert Mobiel 21 vzw ouders en kinderen om veilig en milieuvriendelijk naar school te gaan. De leerlingen krijgen deze week twee brieven mee met meer uitleg.

Deze week gaat op onze school door van 4 tot 8 mei, zoals de actie vraagt.  Wij roepen iedereen op om in die week - en hopelijk ook erna - zoveel mogelijk te voet of per fiets naar school te komen. Wie ver woont en per auto komt, mag ook verder parkeren en te voet langs Xavier (onze gemachtigde opzichter) voorbijkomen, die elke leerling te voet of per fiets een gekleurde stip op de hand zal geven. De stippen worden 's morgens en 's middags in de klas geteld en er worden stickers met gekleurde stippen verdiend om Sam te versieren. Ons doel is om Sam samen vol te kleven in de loop van de week. We hopen dat we op de medewerking van de ouders kunnen rekenen want vooral de jongste leerlingen kunnen dit niet alleen.

Op woensdag 6 mei omstreeks 11u15 beantwoorden wij ook aan de oproep van de organisatie om mee te doen met Sam rinkelt. Dit doen we met alle leerlingen op Hulstedorp. Wie wil supporteren als publiek : welkom !!
Afhankelijk van de klassen, worden nog andere activiteiten georganiseerd.
We willen de leerlingen graag bewust maken van veilig en milieuvriendelijk verkeer en hopelijk zindert dit langer dan één weekje na !

CONTACT

CONTACT
Mogelijk gemaakt door Blogger.
O.L.V. van Vreugde
Vlietestraat 127
8531 Hulste
Telefoon : 056 / 71 35 86

KALENDER

Voor meer info zie VOLLEDIGE KALENDER hieronder.- Zaterdag, 3 april - zondag, 18 april : paasvakantieVolg ons op facebook ...

CLB

VOLLEDIGE KALENDER

Volg ons via e-mail

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR '20-'21

Uw kind is nog niet ingeschreven? Neem gerust contact op om een afspraak te maken.
Kinderen geboren in 2019 mogen ook reeds aangemeld worden.

MAANDMENU

Blog Archive

Digitale nieuwsbrief

Blogarchief