zondag 19 april 2020

Afspraken weektaken 3e leerjaar (kopie van mail)

Beste ouders van 3LA


Vanaf nu vinden jullie wekelijks in het google drive taak-document een weekplanning van alle taken die uw zoon/dochter die week moet maken. Alle taken moeten tegen de zaterdag van die week gemaakt zijn. 
  • Er is ook telkens een “extraatje van de dag”. Dit is een luisterverhaal, dansje, wero-filmpje, Engelse les, …. Niet verplicht, wel een leuke afwisseling.

  • Gelieve telkens de evaluatiekolom een kleur te geven. Wanneer er moeilijkheden opduiken of wanneer uw zoon/dochter iets niet goed begrijpt, laat het mij alstublieft weten! Dit kan via het taakdocument, email, gsm, Messenger, …. Zo kan ik tijdig ingrijpen.

  • De kinderen zijn verplicht om naar de filmpjes te kijken. Er komt nieuwe leerstof aan bod, dus moeten ze kijken. Mag ik ook vragen om de kinderen zeker hun werkjes te laten controleren via de link naar de verbetersleutel? Zo weten ze waar ze fouten hebben en kunnen die meteen verbeterd worden.

  • Naast deze weekplanning kunnen de leerlingen altijd verder oefenen op kweetet, andere oefenwebsites of via extra werkblaadjes. Indien u graag extra werkblaadjes wenst, mag u het mij altijd vragen. Ik voorzie er met plezier! 

Alvast bedankt!  Laat ons deze komende weken ook nog goed doorkomen. Ik verlang alvast tot we weer naar klas mogen komen! ­čśŐ


Vele lieve groetjes


Juf Elise 


p.s. Leerlingen die in de opvang op school zitten, krijgen natuurlijk in de ochtend ook de kans om de computers te gebruiken en hun lessen te maken!

CONTACT

CONTACT
Mogelijk gemaakt door Blogger.
O.L.V. van Vreugde
Vlietestraat 127
8531 Hulste
Telefoon : 056 / 71 35 86

KALENDER

Voor meer info zie VOLLEDIGE KALENDER hieronder.- Zaterdag, 3 april - zondag, 18 april : paasvakantieVolg ons op facebook ...

CLB

VOLLEDIGE KALENDER

Volg ons via e-mail

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR '20-'21

Uw kind is nog niet ingeschreven? Neem gerust contact op om een afspraak te maken.
Kinderen geboren in 2019 mogen ook reeds aangemeld worden.

MAANDMENU

Blog Archive

Digitale nieuwsbrief

Blogarchief